dissabte, de juny 17

Per passar el dia (de reflexió)



Família, si ja teniu clar que votareu demà en el referèndum, podeu aprofitar la jornada de reflexió per anar a veure Grizzly Man, una de les poques pelis que ens arriben del prolífic Werner Herzog i que ja vam comentar en ocasió de la seva projecció al Festival de Sitges. A Sitges, el film va generar encesos debats sobre la veracitat d'allò que explica, cosa que em sembla molt que és el que pretenia Herzog. Deixar passar aquesta oportunitat seria una pas enrera tan lamentable com votar no a l'Estatut, així que vosaltres mateixos...

Technorati Tags:

8 comentaris :

Anònim ha dit...

Judith fas trampa, tu dius que reflexionem per votar que si, el pas enrera veritable, votant NO tenim les mans lliures per aconseguir el que realment es mereix Catalunya.

Judith Vives ha dit...

I també tindrem tot el temps del món perquè tampoc hi ha cap perspectiva immediata d'aconseguir una cosa millor. No val més fer un pas endavant i continuar reclamant millores per Catalunya a partir d'això?

Anònim ha dit...

Passats 25 anys podrem demanar el que vulguem, o els nostres fills, perquè a nosaltres poc ens quedarà...

Anònim ha dit...

Oh, ja fa dos anys que vaig veure el prodigi de "the white diamond", a la filmoteca, i si no arriba a ser per tu (i per l'atzar), em perdo aquest Herzog. Demà hi vaig. Gràcies.

Judith Vives ha dit...

Ei Antoni, que el del 79 del que hem viscut fins ara també ens el van retallar, eh? Jo crec que hem de fer un pas, encara que sigui a tranques i barranques. En fi, que jo entenc els votants del No (alguns és clar, aquells que venen de fora a dir-nos que votem No no els entendré mai). De tota manera, encara que votis que no, la peli de l'Herzog segur que t'agrada ;)

Me n'alegro d'haver estat útil, Dersu! ja em diràs que t'ha semblat.

Anònim ha dit...

I el del 32 també!
Jo entenc que és un pas, petit, però un pas, el que passa és que sempre tindré la recança d'haver perdut una oportunitat per conseguir més i em fa por que sigui un llast pel futur. Ara bé, el 49.4 de participació és per reflexionar, no deslegitima res, però pagaria la pena que tots plegats hi pensèssim.
La peli no dubto que m'agradi, però malauradament hi ha dos "gremlins" que no em deixen anar al cinema amb llibertat, en tot cas les properes pelis són Ice Age 2 i "la dels cotxes" ;)

Judith Vives ha dit...

Diuen que la dels Vecinos invasores també està bé...

Anònim ha dit...

Bé, vista. Amb gran satisfacció, entusiasme fins i tot. Al contrari que el fals documental "the white diamond", que trobo que anava de més a menys o, millor dit, de molt-molt a molt, aquesta va pujant a mesura que avança el metratge. I fins i tot resulta entendridor comprobar com encara hi ha llocs en aquest món a on els bojos i els inadaptats poden trobar el paradís (aquí, ai las, acabarien a serveis socials).