dilluns, d’abril 10

Habemus programació completa



Si esteu de vacances de Setmana Santa (no és el meu cas, encara) i no sabeu en que ocupar el temps podeu fer-li una ullada a la programació del BAFF, festival estimat i entranyable entre els festivals que es fan i es desfan. Aquest any el país convidat és la Índia, com haureu comprovat observant el cartell de l'esdeveniment en qüestió. Però més que de la Índia, jo la peli que us recomanaria, així d'entrada (i si us van les emocions fortes), és la d'Eli eli, lema Sabachtani?, de la que ja vam parlar en ocasió de la seva projecció a Sitges.

Technorati Tags:

3 comentaris :

Anònim ha dit...

hola!
t'escric aquí dalt fent referència al teu post de més abaix sobre en Hayao Miyazaki (ho faig perque potser posant-lo tan abaix no el veus!).
D'això... com saps que és el seu últim film???!!! ho ha dit? seria realment una llàstima (ja se sap que tot s'acaba, i en cara més les coses bones).

Judith Vives ha dit...

Sobre això de Miyazaki, des de l'època de la Mononoke que es parla del seu retiro, encara que no tant de l'animació sinó dels llargmetratges. Es veu que ara farà curts pel museu Ghibli, però en principi no dirigirà més llargs. Vaig llegir fa un temps, crec que a la pàgina de Kung Ku Cult Cinema, que la Ghibli estava treballant en un nou llargmetratge que havia de dirigir, precisament, el fill de Miyazaki, fins ara responsable del museu. Ja miraré si trobo alguna de les notis que vaig llegir i te la passaré...

Anònim ha dit...

moltes gràcies per la info!