dissabte, de febrer 11

Nivellàs



És inaudit. Aquest any ni Dreamworks, ni Disneys ni Pixars, ni Warners ni res. Aquest any es veu que a Hollywood han decidit tirar la casa per la finestra i han pujat que dóna gust el nivell de la categoria de l'Oscar a la millor pel·lícula d'animació. A saber: Wallace & Gromit y la maldición de las verduras de Nick Park, Howl's moving castle de Hayao Miyazaki (que gràcies a la nominació sembla ser que s'arribarà a estrenar i tot) i La novia cadáver de Tim Burton. El que us deia, nivell de veritat. Però per mi ja li poden donar directament a en Nick Park, debilitats que té una.

Technorati Tags:

5 comentaris :

Anònim ha dit...

ui ui. Estic d'acord en que aquest any és ben difícil escollir la millor peli d'animació, però dir que pixar no té "nivell de veritat"...
Pixar és a un pas endavant de tothom. Cada pel·lícula és un projecte diferent, un risc.
Posats a comparar, em quedo amb els Els increïbles abans que una peli on es recuperen uns personatges d'uns curts d'animació de fa casi vint anys (más de lo mismo), una peli amb el mateix estil i poca cosa nova respecte Nightmare before...(una aposta segura), o una nova peli del Miyazaki, que, aquesta sí i encara que sigui només per la seva extraordinaria trajectoria, mereix un oscar i que ens editin tots els seus DVD's al nostre país, però que tampoc és un punt i apart a la seva carrera.

No crec que poguem dir que siguin productes molt arriscats, no?

Judith Vives ha dit...

Tens raó, la Pixar sempre ha estat exemplar, però em referia més aviat al valor de l'acadèmia de Hollywood de sortir de les qutre productores de sempre i apostar per un altre tipus de producte, que a més no ve ni dels EUA, excepte en Tim Burton. Sobre la Pixar, ja veurem que passa ara que l'ha comprat la Disney.

Anònim ha dit...

doncs sí. Aquesta compra em fa molta por... a tall d'exemple i tot i que aquesta peli es va fer abans de la compra, la propera "Cars" no pinta massa bé, no creus?

Judith Vives ha dit...

No massa, no... Sobre lo que deies de Wallace $ Gromit, d'acord que recupera els personatges d'un curt de fa vint anys, però aconseguir mantenir el ritme durant una hora i mitja sense que baixi ni un moment, a mi em sembla per treure's el barret.

Anònim ha dit...

d'això.... és que encara no he vist wallace and groomit!!
aixi que opinava sense tenir una base sòlida per fer-ho. Però, vaja, era només per demostrar que tampoc era res innovador, com tampoc la del burton ni crec que ho sigui massa la del miyazaki.
A veure si poc a poc els productors s'animen a arriscar-se amb l'animació "no-convencional", però si ja els hi costa amb les pelis de carn i òssos....