diumenge, de juliol 3

En construcció



Família, estic inmersa en el template ditxós per veure si aconsegueixo arreglar aquest problema amb l'scroll que impedia veure els posts que quedaven a sota de tot de la pàgina, i que alguns m'heu comentat més d'un cop. Aprofito les obres per canviar-li la cara al blog, que el blau i el taronja ja els tenia molt vistos. També estic refent la columna d'enllaços i eines, així que si hi trobeu a faltar alguna cosa, ja m'ho direu. També he substituit el sistema de comentaris de Haloscan pel de blogger, de manera que veureu que els vostres comentaris han desaparegut. No patiu, els guardo a Haloscan, i quan tingui temps els intentaré anar recuperant.

Per cert, s'accepten opinions i suggerències. Gràcies i disculpeu les mòlèsties.

7 comentaris :

Velis ha dit...

Evolucionar està bé.
Restem a l'expectativa.

Anònim ha dit...

No se fins a quin punt saps o pots modificar la plantilla amb bloguer, però una de les coses que potser consideraria seria ampliar la separació entre linies, i que l'amplada del text de les noticies no fos gaire gran. Al lector el cansa menys no haver de moure molts els ulls de banda a banda, i la separació entre linies pot amagar la densitat d'una noticia.
Sobre els colors... ja va a gustos, potser ja que el teu blog és temàtic, miraria de buscar alguns colors que fossin més representatius, o la forma del blog o fós. No es tampoc per fer un blog en blanc i negre, però si en tons d'aquests potser quedaria bé.
Tot des del meu punt de vista és clar

Anònim ha dit...

Ei, pensa a canviar la pastilleta d'enllaçar el blog. Quina feinada Judith. ja et planyo, saps quan comences les reformes, però mai saps quan acabes...

La-Ruina ha dit...

Tengo ganas de ver el cambio.

Judith Vives ha dit...

Em sembla que he generat unes expectatives massa grosses per les meves intencions reals... de moment només he fet alguns canvis de color i he aconseguit resoldre aquell problema enfadós que no deixava arribar fins a baix de tot del blog. No espereu que faci una renovació radical, que no hi entenc res d'informàtica i prou feina m'ha costat canviar el color de fons. També vull buscar una imatge pròpia, un capçal o algo així, però m'ho prenc amb calma.
Ignasi, m'apunto les suggerències, però això de buscar un color o una imatge que identifiqui el tema del blog no ho vull fer per no tancar-me portes... Precisament el que estic buscant és una imatge més "oberta", una mica en la línia de les fotos del sushi que tens tu en el teu blog.
Ah, si algú s'avorreix i vols dissenyar un logo per l'espai isidor, endavant! Potser monto un concurs públic...

Anònim ha dit...

Ok, si et puc ajudar en res, m'ho fas saber ;), d'informàtica en se una mica més que de cinema :D. Sobre el logo... potser se'm passa alguna cosa pel cap, però això sol ser una cosa força personal. Si per exemple tinguessis alguna foto o algo en el que poder començar, doncs si que seria més fàcil generar algo.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Ignasi, ho tindré en compte!