divendres, de novembre 15

MERCAT DEL FILM, Volum 2



Després de la bona acollida de l'any passat, el col·lectiu Hotel Elèctric (del qual formo part) s'ha animat a fer una segona edició del MERCAT DEL FILM. Aquests dies treballem a contra rellotge per poder tenir-ho tot a punt per la secció del divendres 22 de novembre, de nou a Les Esmandies Casal de Barri de Mataró. El Mercat del film és una jornada dedicada l’audiovisual que es fa a Mataró, i un espai de trobada dels creadors d'aquest sector que hi ha a la ciutat. Aquest any passarem més de vint curtmetratges, així que podem dir sense equivocar-nos que l'audiovisual a Mataró està en estat de bona salut.

El MERCAT DEL FILM, Volum 2, se celebrarà a Les Esmandies el proper divendres 22 de novembre (a partir de les 6 de la tarda).

En aquesta edició, comptem amb més d’una vintena de films, que inclouen curtmetratges de ficció, videoclips, documentals, animació, espots publicitaris i videocreació.Entre les peces que es projectaran, destaca la presència de curts realitzats per alumnes del Graduat de Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus, així com dels espots i videoclips realitzats per M1TV. El MERCAT DEL FILM, Volum 2, també servirà de plataforma de presentació de diversos projectes audiovisuals que busquen finançament per la via del micromecenatge a través de Verkami.

Sapigueu que l'entrada és gratuïta i que podreu entrar i sortir quan volgueu. A mitja tarda tindrem un petit berenar, un moment per aprofitar per coneixer la gent i xerrar.


Per escalfar motors, aquest diumenge 17 de Novembre a partir de les 19,30h, farem una presentació-aperitiu del MERCAT DEL FILM a l’Arcàdia Cafè Cultural, amb música de cinema i la projecció de quatre curtmetratges: “Página 12” de Clara Esparrach, “Walking Colours” de Neil Harbisson i Moon Rivas, “Give’em War (the spanish methal scene)” de Oscar Esteve Monreal, “Allà" d'Escena 0.

Volem agrair especialment la col·laboració de la gent de Les Esmandies i la productora Claraboia, així com els amics de l'Arcàdia i tots els creadors que s'han engrescat amb el projecte.