dissabte, d’octubre 4

Incidències al Sitges'08, work in progress



L'organització del festival s'ha vist obligada a desallotjar l'auditori del Melià quan ja portavem 20 minuts esperant a que comencés la pel·lícula Repo, the genetic opera, per l'absurda paranoia de la distribuïdora, que vol evitar a tota costa la pirateria del film. El director del festival, Àngel Sala, ha sortit a explicar-nos la situació enmig d'una protesta general, com us podeu imaginar. El protagonista, Anthony Head (el de Buffy la cazavampiros) feia cara d'alucinat mentre veia com centenars de persones abandonaven la sala, ell que estava tant content perquè venia a presentar la peli... Però és que prèviament ens han fet passar un control i obert les bosses i ens han fet deixar les càmeres de fotos!!! I tot això per no parlar de la pel·lícula que hem hagut d'aguantar a primera hora, lamentable Sexykiller. Doncs així estem.



ACTUALITZACIÓ DE DIUMENGE DIA 5: Doncs finalment la projecció prevista per dissabte al matí es va suspendre per la paranoia desaforada de la Disney, que va obligar a instal·lar arcs detectors per evitar l'entrada de vídeos i càmeres. La projecció de dissabte a la nit es va fer i diumenge es va reprogramar un passi de premsa a les vuit del matí, però una servidora a aquella hora tenia un altre plan molt més interessant, Vinyian, de Fabrize Du Welz.

Fotos: A dalt, Anthony Head a l'arribada a l'Hotel Melià, una estona abans de tot l'incident. A baix, la gent al hall de l'auditori després del desallotjament, i algunes persones a fora fent cua esperant, sense èxit, per tornar a entrar.

3 comentaris :

Anònim ha dit...

DE PARANORIA RES DE RES XICOT.TENIU CONCIENCIA QUE QUATRE FRIKIS ESTAN MATAN EL CINE? LA PIRATERIA FA PERDRE MILIONS. I SENSA PRODUCTORS NO JA ESPECTACLE. JUGANT AMB BCN......

La Llanterna Màgica ha dit...

Doncs què vols que et digui, a mi em sembla una paranoia total. I una falta de respecte pel públic que estava allà.

Per cert, em sembla que la Judith és més aviat una xicota, no?

Judith Vives ha dit...

Paranoia i falta de respecte, tu ho has dit. I si, prefereixo que em diguin xicota, però vaja...