divendres, de febrer 23

Bacallà de Quaresma 2.0



En Carnestoltes ja jeu i la Vella ja regna i a l'Espai Isidor hem desenpolvat les receptes bacallaneres per a oferir-vos la segona edició de l'especial culinari de Quaresma, amb una durada previsible de set setmanes.

Iniciem aquest especial amb tot un "must": BACALLÀ A LA LLAUNA

Ingredients (per a dos): 330 grams de bacallà dessalat, 3 tomàquets madurs, 2 alls esclafats, pebre vermell dolç, julivert, farina, oli, farina de galeta

Preparació: Enfarinem el bacallà dos cops i el fregim. Reservem el bacallà (amb paper de cuina per escórrer l'oli). En la mateixa paella sofregim el tomàquet, l'all, el pebre vermell, el julivert i una punteta de sal.

En una safata (o llauna) per anar al forn, posem el bacallà i el cobrim amb la salsa. Espolsem el bacallà amb una mica de farina de galeta per sobre i posem al forn durant deu minuts i ja podrem servir.

Technorati Tags: