dilluns, d’octubre 16

Teaser



Aquest és el teaser-poster del Sitges Fantastic Film Festival del 2007. El certamen celebrarà llavors el seu quarantè aniversari fent un homenatge al clàssic modern de la ciència ficció més definitiu: Blade Runner. I abans que us esvereu, no espereu que vingui Harrison Ford ni Ridley Scott, que la cosa serà més modesta, Àngel Sala dixit.

3 comentaris :

Anònim ha dit...

Doncs no, no m'agrada gens. I mira que a Sitges tenen bon gust per a això dels cartells.

Judith Vives ha dit...

a mi tampoc m'agrada, tot i que és un teaser, pot ser que varii una mica... També ha passat que han perdut en Toni Galindo, que havia fet cartells molt xulos

Anònim ha dit...

No n'aprendràn mai!

No entenc com, vist el ridícul que han fet enguany (anunciant un any abans la presència -finalment absència- de David Lynch i el seu INLAND EMPIRE al festival) encara cometen la gosadia de dir (altra vegada, un any abans!) a què dedicaran el festival de l'any vinent: Blade Runner.

I esclar, pel que pugui passar ja ens adverteixen que dedicar el festival a Blade Runner no necessàriament comporta la presència de Ridley Scott a Sitges. Quina barra!

Aviam, si Sitges és "el festival de cinema fantàstic més important del món" (tal i com a ells els agrada auto-anomenar-se) com és que els costa tant fer-hi venir estrelles del setè art?

I amén d'això, quina serà la versió de Blade Runner que veurem al festival? El senyor Sala sab perfectament que Ridley Scott està enllestint el nou director's cut de Blade Runner (serà el 4rt -i esperem que definitiu- muntatge de la mateixa pel·lícula) i evidentment farà el que calgui per tenir-ne una còpia a Sitges però... té la convicció que ho aconseguirà? (sembla ser que no, perquè no en va dir res a la roda de premsa) Que no es pensin els programadors de Sitges que acceptarem, per segon any consecutiu, l'absència del títol clau del festival.

PS: Respecte al cartell que a ningú agrada i que a tothom li han d'explicar què significa, només diré una cosa: Si has d'explicar una idea, és que no és una bona idea. I punt.

Joan