diumenge, d’octubre 29

Quin tràiler us agrada més?



Els amics de la distribuidora Notro Films m'han fet arribar un mail en el qual demanen la col·laboració popular per tal d'escollir el millor tràiler per promocionar a casa nostra la pel·lícula coreana The Host, nou film de Bong Joon-ho, responsable de la molt celebrada Memories of murder. I nosaltres estem convençuts que val la pena ajudar-los.

L'exercici és molt senzill i només us portarà quatre o cinc minuts de feina: heu de mirar aquests dos tràilers (que es carreguen molt ràpidament) i triar el que més us agradi. Podeu deixar la vostra opinió als comentaris o enviar-la per mail, que nosaltres després farem arribar els resultats a la gent de Notro Films.

a) tràiler anglès

B) tràiler internacional

Recordeu que The Host, que alguns ja vam poder veure al recent festival de Cinema de Sitges, ha estat la pel·lícula de major recaptació a l'Àsia de tota la història, superant tots els Spielbergs, Supermans i altres megahits com Piratas del Caribe. Aquest fet també l'ha convertit en una de les pel·lícules més buscades per Internet. A més a més, aquesta és la primera pel·licula de gènere que ha seleccionat la Quinzena de Realitzadors del Festival de Cinema de Cannes. A Sitges, The host es va emportar el premi Orient Express a la millor pel·lícula oriental i el premi als Millors Efectes Especials, que són obra de la companyia The Orphanage (responsables entre d'altres de Hero, Sin City, Harry Potter, etc).

Notro Films ha decidit apostar fort per aquest títol i per això han anunciat la seva voluntat d'estrenar-la el dia 2 de febrer, coincidint amb la seva estrena als Estats Units. Penseu que estrenar al febrer suposa tot un repte per un film com aquest ja que es tracta d'una època cinematogràficament molt potent en què les pantalles estan plenes dels films "seriosos" i de prestigi que opten als Oscars. Però és que la pel·lícula de Bong Joon-ho, realment, s'ho val.

Gràcies a tots/es per la vostra col·laboració. Notro Films, l'Espai Isidor i el cinema coreà us ho agrairan eternament.

Technorati Tags:

5 comentaris :

Anònim ha dit...

A mi m'agrada molt més el tràiler anglès. No em feu dir per què.

Jess Wong ha dit...

Doncs a mi també m'agrada el primer, que és més dinàmic i té més suspense.
La pel·lícula per cert, està molt bé i té, sorprenentment, un trepidant alternança de gèneres des de la comèdia al drama passant per les peripècies juràssiques, el costumisme i les pel·lícules apocal·líptiques.
Una bona recomanació que es podrà veure a partir de febrer (com sempre, en aquest país, a esperar i esperar).

Anònim ha dit...

Ostres! Vull veure aquesta pel·lícula! El tràiler anglès m'ha agradat més que l'internacional, també.

Anònim ha dit...

L'anglès millor, sí...

Judith Vives ha dit...

Gràcies a tots per la participació. Jo també em quedo amb el tràiler anglès...