dimecres, d’octubre 25

Actrius que donen la talla


M
Verónica Echegui aka La Juani se suma a la llarga llista de descobriments de Bigas Luna amb el seu paper de reina de l'extrarradio i el seu glamour de la perifèria. Més que això, Echegui mostra una sorprenent capacitat de transformació que l'acosta successivament a Penélope Cruz, Candela Peña, Paz Vega, Natalie Portman, etc... Un rostre a seguir, de moment a la propera aventura d'aquest personatge, Juani Hollywood.


L
A Y tu mamá también ja podíem trobar algunes pistes de la sorpresa que Maribel Verdú ens tenia reservada, i és que porta a dins el potencial encara poc explotat d'una grandíssima actriu. La Verdú, a El laberinto del fauno, està senzillament es-plèn-di-da.


XL
Ho reconec. M'he de treure el barret davant aquesta dona de la que, per altra banda, no soc massa fan. Però és que broda el seu paper a El diablo viste de Prada, pseudoinspirat en l'Anne Wintour de Vogue, amb una deliciosa i equilibrada combinació de comèdia, melodrama i puterio gens, però que gens fàcil de fer digerible sense embafar.

Technorati Tags: