dimecres, de març 8

En síntesi...



D'acord, el premi a Crash ens ha agafat per sorpresa. Però me n'alegro. I no voldria pensar que ha estat un premi per defecte, per no premiar "la dels cowboys gays" per por a les represàlies conservadores... Crash, al meu entendre, és molt millor pel·lícula per no parlar del seu guió, i a més m'agrada creure que la comunitat cinematogràfica de Hollywood-Los Àngeles s'ha pogut sentir propera i afectada per la història que explica Paul Haggis en la seva ópera prima. Només ho sento per George Clooney, és com si no li volguessin reconèixer que és molt millor director que actor. El premi a Reese Whiterspoon, correcte. Sobre Philip Seymour Hoffman, només diré que la seva interpretació mimètica em va deixar igual, però es veu que li tocava. De Rachel Weisz res a dir, no he vist El jardinero fiel. La por a la represàlia si que la veig més en el premi a la millor pel·lícula estrangera, Tsotsi ha aparegut com un bolet quan tota la resta de premis els ha guanyat Paradise now...

Notes complementàries de certa frivolitat:
Calia posar-li aquell llaç tant gros al vestit de la Charlize Theron?
Es pot saber perquè Nicole Kidman i Naomi Watts anaven vestides igual?
No creieu que Jake Gyllenhaal anava massa enclenxinat?
Que mítica la pajarita de Nick Park...
Visca George Clooney i el seu sentit de l'humor!

I per acabar:
sensacional Jon Stewart i el seu acudit sobre les actrius perdedores i les "Mujeres desesperadas" i més sensacional encara l'acudit sobre tots els presentadors anteriors de la cerimònia, amb Billy Crystal i Chris Rock sortint de la tenda de campanya de Brokeback Mountain i David Letterman cuidant els fills d'Steve Martin. Per no parlar del repasset a les escenes filogays dels westerns clàssics!

Technorati Tags:

1 comentari :

Anònim ha dit...

FOR YOUR CONSIDERATION:
- per què un personatge animat de la Diseny sempre ha de presentar una categoria dels Òscars? no hi ha més productores que s'ho mereixin?
- per què la Uma Thurman semblava " la Novia cadaver" ? amb el vestit tan blanc i els ulls tan negres
- no hi ha més còmics als Estats Units que Ben Stiller i els germans Owen per presentar algun premi? Perquè obliden gent com Adam Sandler o Jack Black?

- Per què Paz Vega va acompanyar a Morgan Freeman a la gala i al pati de butaques Freeman seia amb una altra noia?

Per últim voldria recordar a la incombustible i recautxutada Dolly Parton, l'única cantant que va actuar sola a l'escenari i va ser capaç d'animar al public amb un "everybody clap your hands".