divendres, de novembre 18

Entrega de premi



La 2 s’ha guanyat el merescut "Premi Espai Isidor a la Televisió del Mes”, que atorguem per primera vegada, per la cara i sense que serveixi de precedent per reconèixer la labor d’aquesta emissora en la difusió desinteressada de les pel·lícules de Takeshi Kitano, a través d'un minicicle que ha inclòs els films Hababi i El verano de Kikujiro. Esperem que aquest premi serveixi d’incentiu a la cadena per seguir projectant les pel·lícules de Kitano, a veure si aconseguim que les passin en versió original.

3 comentaris :

Anònim ha dit...

Sí senyora, secundo el dictamen del jurat... ja fa temps que els senyors d'Off Cinema ens van obsequiant amb cine ben parit.
Em vaig trobar embadalit, davant la tele, amb tot de fulls plens de fórmules a les mans... hi ha pel·lícules que no ens les poden posar el dia abans d'un examen. ;P

Judith Vives ha dit...

Ostres, Pol, ja és mala sort això de l'examen... Però si, a Off Cinema s'estan lluint, tot i que trobo a faltar les versions originals, perquè sovint els doblatges de les pelis que passen els han fet expressament per la tele, i són molt fluixets.

Anònim ha dit...

Moooooolt fluixets... Ara q ja se 4 paraules en japonès, ja no vull veure més pelicules en castellà!!