dimarts, de setembre 13

Persones de profit



Quants de vosaltres sabeu les diferències entre davant i darrera, entre a dalt i a baix, gràcies a una taronja i una llimona? Quants heu après a contar fins el 10 amb el comte Dràcula? I quants perdeu la compostura davant un bon pot de galetes? Sou tant presumits com la porqueta de color de rosa? Heu vist un bitxo de color blau sobrevolar la vostra ciutat? Qui sap, potser entre vosaltres hi ha algú que fins i tot s'hagi fet periodista per culpa d'una granota verda...

Si heu respost afirmativament a alguna d'aquestes preguntes, és que sou fills de Jim Henson i llavors, també esteu d'aniversari. I això s'ha de celebrar, que cinquanta anys no es fan cada dia.... Feliciteu-los, família, que sense els muppets no seríem les persones de profit de profit que som avui en dia! Mireu, els del festival de Sitges, que no deixaran passar l'ocasió, ja tenen pensat el regal d'aniversari que li faran al pare de les criatures: li faran entrega del premi honorífic de la Màquina del Temps. Bé, potser en Jim Henson no podrà venir a recollir el seu premi (el recollirà a títol pòstum la seva filla); però encara que faci 15 anys que ja no és entre nosaltres, el seu record i les seves criatures, i sobretot les coses que ens van ensenyar, encara les continuem tenint ben presents.

Més sobre el Sitges 2005 a Ciutat Oci

7 comentaris :

Anònim ha dit...

Quan penso en els teleñecos, em ve al cap el meu avi, perquè encara corre per casa de ma mare una cinta de "caset" on ell i jo cantem aquella cançó del "manà manà", recordes quina cançó era?

Chatnoir ha dit...

Hahaha! jo si que la recordo!

Judith Vives ha dit...

i tant que la recordo!!!!!! Quin gran hit!!!

Anònim ha dit...

Y un zumo de piña para el niño y la niña

Anònim ha dit...

Thank you!
[url=http://tuihqrpy.com/klso/jfxx.html]My homepage[/url] | [url=http://ewdjlgyn.com/vvop/ljcv.html]Cool site[/url]

Anònim ha dit...

Great work!
My homepage | Please visit

Anònim ha dit...

Great work!
http://tuihqrpy.com/klso/jfxx.html | http://mnmctfuc.com/avtv/locp.html