dimecres, d’octubre 13

A les sabates d'en Chris Walken



A Hollywood per fi s'han adonat del seu error i han trobat un raconet a davant del Teatre Xinès per tal que en Chris Walken hi pugui deixar les seves empremptes. Ja era hora, no creieu? Jo és que tinc una especial predilecció per aquest home tot i que no us sabria dir ben bé perquè, i menys quan el veig amb aquell pentinat electrificat que llueix a Funerarias S.A.. Però tot i això me n'alegro que per fi algú s'enrecordi d'aquest actor-extravagant-i-secundari-de-luxe.

Quan parlem d'en Chris Walken sempre ens venen a la memòria els papers de gàngster i de macarra i de pirat que acostuma a interpretar (Pulp Fiction, El funeral, Cosas que hacer en Denver cuando estás muerto, El cazador, etc...). Però la veritat és que a banda de ser un freak encantador i un excel·lent actor, en Chris també és un notable ballarí.

Sí, sí, he dit ballarí i us convido a recuperar Pennies from heaven o fins i tot Funerarias S.A. o aquell videoclip de Fatboy Slim que li va dirigir l'Spike Jones, per si voleu sortir de dubtes. En Chris ha volgut deixar constància d'aquesta passió ballarina i per això ha marcat les seves empremtes amb les sabates que va fer servir quan estudiava dansa. Òbviament les sabates van quedar brutes de ciment però l'home va dir que així les podria enganxar al retrovisor del seu cotxe. Sigui com sigui, ara en Chris ja té un lloc al passeig de la fama i jo quan em passegi per Hollywood ja podré, ni que sigui per un moment, posar-me a les seves sabates.