dimecres, de desembre 2

Regalem entrades per veure Los condenados d'Isaki Lacuesta



Amics i amigues, l'Espai Isidor, en col·laboració amb la web de cinema cine.cat i la productora Benecé, regala cinc entrades 2x1 per anar a veure Los condenados, d'Isaki Lacuesta. Només heu d'enviar-me un correu a judithvips@hotmail.com i els cinc més ràpids s'emportaran les entrades. Així de fàcil!!!! I a canvi podreu veure una de les pel·lícules més interessants que tenim actualment en cartell, d'un dels directors catalans més personals i prometedors.

Los condenados és la primera pel·lícula estríctament de ficció d'Isaki Lacuesta, un realitzador que ha despuntat en el món del documental amb films com Cravan vs Cravan o La leyenda del tiempo. A Los condenados relata la història de dos ex-guerrillers es troben trenta anys després en una excavació il·legal per intentar trobar el cos d’un tercer company que va desaparèixer. La tensió i els secrets aniran aflorant a mesura que avanci la seva feina, i que els acosti a un final totalment sorprenent, on res serà el que semblava. La idea parteix d'un text de Joseph Conrad amb el qual Lacuesta ha volgut posar sobre la taula el debat sobre les lluites armades, i sobretot quines són les motivacions que fan que la gent iniciï un conflicte armat. La pel·lícula, encara que no ho explica directament, està ambientada a l’Argentina, però del que se'n desprèn es pot aplicar a qualsevol lluita. El film, a més, també aborda de forma molt personal el tema de la recuperació de la memòria històrica. El film va ser premiat en el darrer festival de cinema de Sant Sebastià amb el Premi Fipresci de la Crítica, i també s'ha pogut veure a la Mostra de CInema de Nous Realitzadors de Mataró.

Aquí teniu el tràiler

Los Condenados Trailer HD - Isaki Lacuesta from cine.cat on Vimeo.


I recordeu, els cinc primers mails que envieu a judithvips@hotmail.com s'emportaran una entrada 2x1 per veure Los condenados de gratis al cinema. Les entrades les podreu passar a buscar a partir de dijous vinent, dia 3, a la seu de Benecé (Passatge Tona 10, Barcelona)