divendres, d’agost 8

L'estadi de la torxa voladora



Com no podia ser d'una altra manera, el director i mite del cine oriental Zhang Yimou ha convertit la cerimònia d'inauguració dels Jocs Olímpics de Beinjing en una mostra més de la seva personal i estilitzada forma d'entendre el wuxià (aquest gènere d'arts marcials tan fantasioses en el qual s'ha especialitzat des de que ha deixat de ser un autor crític i proscrit per convertir-se en el director oficial del règim). Ha quedat de manifest en aquesta cerimònia on no ha faltat cap de les grans fites i contribucions xineses al món -la bruixola, el paper, la imprempta, etc-, i sobretot en l'espectacular truc final de l'atleta i la torxa voladora. No us esperàveu alguna cosa així?



I en aquesta data màgica i emblemàtica i olímpica del 8 del 8 del 8, des de l’Espai Isidor ens hem sumat a la festa de Beijing i hem improvisat una mega-chinorris-dinner-party-para-dos. I ens hem fotut l’arròs tres delícies, les gambes saltejades i el pollastre amb verduretes tot gaudint de la cerimònia.




Però el que més feliços ens fa és que a partir d'ara ja podrem dir que el programa més vist de la tele és una peli oriental!!!