divendres, d’agost 17

Tothom pot cuinar (però no tothom pot animar com la Pixar)



A Ratatouille ho recorden continuament: tothom pot cuinar, fins i tot un ratolinet simpàtic i expressiu com aquest que ha nascut de l'enginy de la factoria Pixar. Ni la submissió a la omnipotent Disney ha pogut amb ells. Els de John Lasseter es confirmen una vegada més com els grans senyors de l'animació digital, aquest cop amb un film que, per argument, està més enfocat al públic infantil. Però és tan divertit i, sobretot, tan ben animat, que un s'acaba creient que una legió de rates poden fer funcionar la cuina d'un restaurant de cinc forquilles (i estovar el cor glaçat del crític gastronòmic d'aspecte vampíric, una altra de les grans troballes del film).

I com que tothom pot cuinar, he sortit de la sala i m'he posat davant els fogons a preparar la meva pròpia versió de la Ratatouille, acompanyada de pasta. No és tan animada com la de Pixar però es podia menjar...

2 comentaris :

Anònim ha dit...

I no oblidem com n'és d'important que una pel·li d'animació per a la mainada ens parli, per una vegada, de l'art del bon menjar. I a sobre és americana!

Aleix ha dit...

A mi també em va semblar excel·lent. Feia temps que no gaudia tant amb una pel·li d'animació, per ben feta, divertida, i ben feta (ho havia dit?). De cara als nanos, porta un munt de missatges que aniran la mar de bé. En fi, recomanable a tothom.