dilluns, de febrer 26

Passió pel cinema



Ja sabeu què penso de Infiltrados, però si els meus arguments no us acaben de convèncer, també podeu llegir els que Jordi Costa defensa a El País. Malgrat tot, he de reconèixer que vaig celebrar que l'Oscar anés a parar a mans de Martin Scorsese. Igual que ho van celebrar els que ahir omplien la platea del Kodak Theather i que van esclatar en una ovació espontània i sentida. Aquest Oscar arriba tard i malament, això és indiscutible. Enrera queden els lletjos imperdonables a obres tant emblemàtiques com Taxi Driver, Toro Salvaje o Uno de los nuestros. Però també està clar que si algú s'ha merescut mai aquest premi és Martin Scorsese, i al capdavall, que importa si aquest Infiltrados sigui un dels seus films menors. Perquè el d'ahir no va ser un simple Oscar a la millor direcció de l'any. Ahir es va reconèixer la més absoluta i voraç passió pel cinema. Una passió que ningú com Scorsese ens ha sabut encomanar.

Technorati Tags:

4 comentaris :

Anònim ha dit...

Si, sense cap dubte Scorsese es mereixia el Oscar, però hauria estat un detall que no s'hagués presentat a recollir-lo, per allò de “-... Si m'ho mereixo, però ara no toca” o bé que ho hagués recollit amb una fotografia de Hichcock i un altra de Kubrick a cada mà. Però clar... Scorsese és tot un cavaller.

Anònim ha dit...

Ei Jud! O sigui que a tu no et va agradar infiltrados eh! Ho celebro perquè no coneixia a ningú que no li hagués sembla meravellosa, insuperable, etc... i a mi em va avorrir i decebre molt. M'encanta Scorsese, m'encanten la majoria de les seves pelis, però Infiltrados em sembla un mal remake que necessita de 60 minuts més de metratge que la original per aconseguir molt menys. Bé, un petó i fins aviat!!!

Judith Vives ha dit...

Estic d'acord amb tots dos, tot i que crec que també ens hauria sabut greu que Scorsese no anés a recollir el premi, no?
Sobre el remake, ja ho he dit mil cops: Infernal affairs és molt millor, però una peli d'Scorsese és una peli d'Scorsese, al capdavall.

Anònim ha dit...

A mi el que em fa ràbia és que Scorsese no l'hagués rebut abans, però crec que tan Infiltrados com El aviador són dos films molt inferiors al que Scorsese ens pot oferir. I estic segur que encara farà pelis que donaran molt de parlar.