dilluns, de febrer 19

Moi meme



Encara tenia pendent el meme que em va passar en Francesc, aquell de les cinc coses que no sabeu de mi. M'ha costat una mica perquè jo crec que en el blog més o menys tot va sortint d'una manera o d'una altra, però vaja, un meme és un meme així que aquí el teniu...

1.El dibuix que il·lustra aquest post és un retrat que em va fer la Pilarín Bayès, tot i que ara no m'hi assemblo gaire perquè porto el cabell curt. A la Pilarín Bayès la vaig entrevistar l'any 2001 per la revista La Pipa, que s'editava a Granollers. Per això em va dibuixar fumant, no us penseu que tinc aquesta afició... Tinc un record molt especial d'aquella entrevista: va ser el 27 de desembre del 2001 a casa de la Pilarín, a Vic, una masia preciosa envoltada d'arbres i que a més, aquell dia, estava tota coberta de neu. Vam estar xerrant més de dues hores però ens hi hauriem quedat tot el dia, perquè la Pilarín és encantadora. I a sobre després em va regalar contes seus i fins i tot un fuet de Vic!

2. Vaig conèixer la meva parella en una tertúlia de cinema. :)

3. No acostumo a demanar autògrafs quan em topo amb algun famós, em moro de vergonya, però tot i això en tinc alguns de curiosos, per exemple el d'en Derek Jacobi (l'actor de Jo, Claudi), i també de dos Monty Pythons mítics, Terry Gilliam i Michael Palin (me'l vaig trobar a Amsterdam).

4. M'encanta cuinar, em distreu i em relaxa.

5. Soc sòcia de Greenpeace

Apa, feina feta!

Technorati Tags:

1 comentari :

Cesc Amat ha dit...

Ei! Molt bé! Ja me n'havia oblidat que et vaig enviar aquest meme... a mi també em fa morir de vergonya demanar autògrafs. Només n'he demanat un a en Lluís Llach.