dijous, de gener 18

Escolteu-me atentament, només ho diré una vegada



Els amics de Cameo tenen previst d'alegrar-nos l'existència editant durant aquest 2007 en DVD els capítols de la sempre recordada i eternament anyorada sèrie Alló, alló.

No crec que necessiti presentació però per si no la recordeu, és aquella sèrie ambientada en un cafè a la França ocupada pels nazis, i que explicava les peripècies d'en René, les seves amants, la resistència francesa, l'exèrcit britànic, Herr Flick de la gestapo, l'enterramorts Monsieur Alfons, el tinent Gruber i tants altres...

La sèrie, que es va començar a emetre per la BBC l'any 1982, va durar nou temporades, les quatre primeres de les quals s'editaran en DVD en un primer pack de luxe. Cameo preveu treure aquest pack la propera primavera. L'edició consta de 5 DVD amb 24 capítols, més l'episodi pilot i un especial de Nadal. La gràcia és que el pack inclou tant el doblatge castellà com el català i el galleg, a banda de l'anglès. I milers d'extres, com una entrevista amb el protagonista, Gorden Kay i dos videoclips amb els protagonistes cantant "Sota els ponts de París" i "Je t'aime".

Technorati Tags:

5 comentaris :

Anònim ha dit...

Quin horror, Judith! Si encara no he acabat de veure l'última etapa de l'Escurçó Negre.. m'hauré d'afanyar abans no surti Aló, Aló ;-)

Dani Gadea ha dit...

absolutament fantàstica notícia! una sèrie que va marcar època, uns personsatges amb uns tics brutals, i gags superingeniosos. Realment, una obra mestre...

Anònim ha dit...

Cada vegada estimo més aquesta gent de Cameo...

Judith Vives ha dit...

Estic amb vosaltres, és una gran noti!

Anònim ha dit...

Fantàstic!!