dimarts, d’agost 8

That's entertainment



L'Estàtua de la Llibertat i la Casablanca. L'FBI i el Pentagon. L'Spirit de Saint Louis i l'Sputnik. Memorials de totes les guerres. JFK. El piano gegant de Big a Fao Schwarz. Slice pizza, burguers, hot dogs, pretzels i bagels. Little italy, little Korea, little Brazil, Chinatown. Manhattan i Érase una vez en América. Chicago, the musical. Rita Wilson, Sally Field, John Travolta, Sarah Jessica Parker i Philip Seymour Hoffman, newyorkers. Els ferrys i el metro. Times Square, open 24 hours. Gratacels, gratacels, gratacels. Taxis, taxis, taxis. L'Empire State, el Top of the Rock, el Chrysler. L'edifici Dakota. Gran Central i Central Park. Una espantosa onada de calor. Brooklyn, Harlem, Greenwich Village. Una milla de museus. Un miler de botigues. Un milió de distraccions. I love NY.

Per a més informació, premeu aquí

4 comentaris :

Susana ha dit...

No saps quina envejas em fas...Tinc tantes ganes de conéixer Nova York! És cert allò que diuen que la primera sensació allà és la d'estar dins d'una pel·lícula? O la gent desvaria massa...?

Jess Wong ha dit...

Això que dius és completament cert, el primer cop que arribes et quedes al·lucinat, perquè és tal qual ho has vist a les pelis... És una ciutat fantàstica!

Anònim ha dit...

Looking for information and found it at this great site... Reverse osmosis water filters purification and deionization http://www.bell-radar-detectors.info/Pontiac_bonneville_spare_tire.html Portland exotic car rental Church leadership training for teens free downloads

Anònim ha dit...

Enjoyed a lot! Zyban dzialanie Prozac dosage for dog Boating in Landers chevrolet north free free orthodontic insurance http://www.certificate-nursing-school-and-ohio-online.info/alfaromeogiuliettaszsale.html