dijous, de maig 18

I mira que costa posar els crítics d'acord..."Una sola palabra define el resultado: decepción": Lluis Bonet Mojica (La vanguardia)

"152 minutos de proyección en los que la película da vueltas y vueltas sobre sí misma, provocando por momentos la sospecha de que pudiera tratarse de una historia interminable": Diego Galán (El país)

"Mediocre y olvidable criatura"; "todo da un poco igual": Carlos Boyero (El mundo)

"Pitos y hasta alguna risa"; "han pecado, sí, pero de pelmazos": Borja Hermoso (El mundo, blog)

"Frialdad, risas y algunos silbidos" Cristina Savall (El Periódico)

"Les riallades van arribar quan Tom Hanks lletreja la identitat de l'última hereva en la línia de successió de Jesús"; "el globus d'aquest Codi arriba perdent gas": Elisabeth Cabeza (Avui)

"Fracàs rotund, inapel·lable": Salvador Montalt (Diari de Girona)

"fiasco", "duras críticas", "porqueria y tostón"... (i la cosa segueix)

A veure si encara ens haurem de manifestar com la germana Mary Michael, però perquè ens deixin fugir de la sala de cinema! Per cert, creieu que la simpàtica mongeta, que ahir passejava una creu per Cannes, haurà vist realment la peli?Technorati Tags:

8 comentaris :

Txell ha dit...

Caram, jo no sóc gaire cinèfila però crec que aquesta pintaria bé. Tanta espectació per no res... ho hauré de veure amb els meus ulls això!

Judith ha dit...

i tant, s'ha d'anar a veure! però és curiós que la crítica, generalment sempre dispar, coincideixi tant

Naya ha dit...

Tantes crítiques dolentes em desperten la curiositat i les ganes d'anar-la a veure.

Ja se sap, diuen que val més una imatge que mil paraules, no?

Judith ha dit...

Gràcies per la visita Javier! Tens tota la raó, jo també tinc més ganes ara que abans de veure-la. Com som! ens mou el morbo, eh?

moz ha dit...

De fet... el llibre mateix no va gaire enlloc, molt barroc, tant farcit d'enigmes que al final desconectes. Puc afirmar sense haver-la vist que es una adaptació fidel :D.

Judith ha dit...

No sé si és una adaptació fidel al llibre perquè no l'he llegit, però el que et puc dir de la peli és que no s'entén absolutament res de l'argument, i que quan més intentes lligar caps, més aigües fa tot plegat.

gràcies per la visita!

Uff ha dit...

Eps! jo la vaig veure ahir, i no puc comparar amb ell ibre pq no l'he llegit, però jutgant només com a pel·lícula, la trobo entretinguda.
No és res de l'altre món, però tanta crítica ferotge no s'entén, si no és pel fet q potser als critics els hi fa ràbia les pelis tan pre-fabricades.
Ja us dic, a mi no em van venir ganes de sortir al cine, ni molt menys.

Judith ha dit...

i la vas entendre? jo no...