dimecres, d’abril 12

Especial culinari de Quaresma (capítol setè i últim)



Si, ja sabem que avui encara no toca però és que segurament divendres estarem degustant el Bacallà a la romana en directe des de Roma i no estarem per escriure receptes al blog. I com que no volíem deixar incomplert aquest Especial Culinari de Quaresma que amb tant de carinyu us hem ofert aquestes darreres setmanes, us deixem una recepta d'urgència que ja teniem preparada amb antel·lació. Es tracta del mític i emblemàtic Arròs amb bacallà. Preneu nota:

Ingredients: 100 grams de bacallà, un pebrot vermell, una ceba, dos alls, un tomàquet madur, arròs per dues persones (un got), safrà i llorer.

Preparació: Rentem i tallem el pebrot en tires fines i el fregim en una paella. El reservem. Sofregim la ceba i els alls amb el tomàquet rallat. Hi afegim l'arròs i ho maregem. Quan estigui una mica cuit afegim l'arròs i l'aigua que calgui. Al cap de cinc minuts hi posem el pebrot, el llorer, el safrà i la sal i ho deixem al foc fins que l'arròs estigui cuit. I ja està...

Volem dedicar aquest últim capítol a tots els bacallans sense els quals aquest especial no hauria estat possible. I abans d'acabar, us convidem a provar una altra recepta de bacallà, la que proposen a la cuina d'en Roger.

Technorati Tags: ,