divendres, de març 24

Especial culinari de Quaresma (capítol quart)



La cosa avui és ben catalaneta, amb panses i pinyons. Com sempre, és una recepta FRB (fàcil, ràpida i boníssima).

Ingredients: 300 grams de bacallà dessalat, tomàquets, all, panses, pinyons, oli i farina

Preparació: Enfarinem el bacallà i el fregim amb oli molt calent (aquest, he descobert, és el gran secret perquè el bacallà no es desmunti a la paella). El reservem. A la mateixa paella i amb el mateix oli sofregim el tomàquet amb all i julivert. QUan estigui una mica cuit (uns deu minuts) hi afegim les panses i els pinyons i ho deixem coure una estoneta més. A continuació ja podrem afegir els talls de bacallà fregits i una mica d'aigua (pot ser fumet de peix, si en teniu). Quan veieu la salsa espesa ja podeu treure del foc i posar al plat.

(Ah, i comprovat. Si teniu trenta anys les receptes de bacallà també queden bones...)

Technorati Tags: ,

2 comentaris :

Anònim ha dit...

Felicitats! Com més gran em faig més m'agrada cuinar... serà un simptoma universal? (ah! i jo triaria les de sexo en nueva york xD)
Mola el nou disseny!

Judith Vives ha dit...

Ei, gràcies per tot!! Cuina m'encanta, em relaxa i em distreu, és una teràpia, us ho recomano a tots. Això si, s'ha de tenir temps, sino, malament. El secret es tenir apreses unes receptes fàcils i ràpides pels dies de feina i experimentar quan tens temps, sinó acabes odiant les olles i t'acabes tirant pel mal camí dels congelats...