divendres, de març 17

Especial culinari de Quaresma (capítol tercer: per quan un té molta pressa)



Avui teniem molta pressa. Hem optat per una mena de saltejat, que ens ha semblat la solució culinària més ràpida. Hem tret la recepta d'un opusclet editat per un restaurant de Sevilla, El bacalao, especialitzat en la cuina d'idem. El plat que hem triat és tan fàcil com això:

Ingredients: 4 patates mitjanes, 300 grams de bacallà desallat, 3 ous, oli i julivert

Preparació: Pelem les patates i les tallem a tiretes fines i les fregim amb força oli. Desfilem el bacallà. Quan les patates siguin cuites, buidem l'excés d'oli de la paella i hi afegim el bacallà. El deixem coure uns cinc minuts. Batem els ous i els posem a la paella, procurant que no es faci una truita sinó uns ous remenats. Ho servim amb una mica de julivert, que li dóna el toc de color. I ja està. Més ràpid impossible!