diumenge, de març 5

Blogaires il·lustres



El director Takashi Miike i l'actor Tadanobu Asano s'han obert els seus propis weblogs. Llarga vida als cineastes nipons blogaires! Clar que els seus diaris digitals tenen un petit defecte i és que estan escrits en japonès... Però no us angoixeu, podeu provar de mirar-vos la pantalla una bona estona a veure si us il·lumineu i els acabeu entenent. Poden ser una bona alternativa a passar la nit en vetlla veient com desfilen les rutilants estrelles de Hollywood. Si no us en sortiu, l'amic Don Brown s'ha dedicat a anar traduint les entrades del blog de Miike a l'anglès. Per la traducció del blog de l'Asano sembla que haurem d'esperar a no sé que algú de vosaltres s'animi.

Technorati Tags:

2 comentaris :

Anònim ha dit...

Collons quin susto. Havia llegit Dan Brown!! L'Asano és un dels meus actors preferits i tinc el trauma que em vaig fer una foto amb ell... i va sortir borrosa!

Judith Vives ha dit...

Quina ràbia això de la foto! però tu rai, com a mínim tu duies càmara... Suposo que va ser a Sitges on el vas retratar, oi? Jo d'aquell any recordo més a Takashi Miike arrepapat en un sofà del Melià amb ulleres de sol i llegint l'Interviu.