dimarts, de gener 24

Encara que la geisha el planti...



Sembla que no serà ni Zang Zhiyi, ni Michelle Yeoh ni Ken Watanabe ni Gong Li els que treuran el major rendiment de la seva aparició a les Memòries d'una geisha. De moment, a qui no paren de ploure-li projectes a Hollywood és a Koji Yakusho a qui, injustícies de la vida, li han donat el paper més desagraït i desagradable de la pel·lícula, el del comparsa lleig del galan i d'admirador secret tristament rebutjat per La Geisha. No es mereixia que el tractessin així, ell que ho hauria fet tot per aquesta dona... però la mossa prefereix al japonès guapet, ja veieu.

En fi, nosaltres ja fa temps que proclamem la nostra predilecció per un dels actors més famosos i respectats al Japó, gràcies sobretot als seus papers a Shall we dance i a les pelis de terror artie de Kiyoshi Kurosawa; i també vam avançar que Yakusho estava ficat en el nou projecte d'Alejandro Gonzàlez Iñárritu, el dels Amores perros que feien l'altre dia per la 2 i que gràcies als anuncis va acabar ben entrada la matinada, amb la conseqüent falta de son que vam arrossegar tots plegats l'endemà.

Però és que ara ha saltat la notícia que Koji Yakusho serà un dels protagonistes de l'adaptació cinematogràfica de la novel·la d'Alessandro Baricco Seda, al costat de Keira Knightley i Alfred Molina, cosa que imagino que a molts omplirà d'enorme satisfacció, no?

Technorati Tags: