dilluns, de setembre 12

Promeses, promeses (algunes de perilloses)



Brokeback Mountain, el flamant "western gay" guanyador del Lleó d'Or de Venècia que tant donarà per parlar per la seva etiqueta temàtica, ha de servir també -i sobretot- per consolidar a dues promeses que fa temps que apunten maneres. Una és Heath Ledger, un actor amb pinta de bleda pel qual, així d'entrada, no donaríem ni un duro, però que al capdevall ha resultat ser un actor prou solvent (aneu, aneu a veure com li roba TOTES les escenes a Matt Damon -cosa gens difícil, d'altra banda- a l'avorridíssima El secreto de los Hermanos Grimm).

L'altre, Jake Gyllenhall, ja fa temps que ens va fer caure rendits als seus peus amb aquests ulls blaus i aquest morbo ple de perill i també, és clar, amb un pel-li-cu-lon que TOTS heu vist i si encara no l'heu vist ja podeu deixar el que esteu fent i anar-la a llogar al videoclub ara mateix: DONNIE DARKO.

I parlant de perills, afegiré a la llista de joves promeses que despunten una altra de les debilitats de l'Espai Isidor, Michael Pitt, aquell noiet càndidament pervers que enamorava a Hedwig & the angry inch i que aviat, aviat veurem en un paper força definitiu: el de Kurt Cobain, a la pel·lícula sobre els darrers dies de vida (Last Days) de la icona del grunge que ha dirigit un altre dels nostres mites, Gus Van Sant.

4 comentaris :

A ha dit...

Uau, aquí també esteu de confessions desvergonyides, eh?

Donnie Darko peliculón? xD :P

És una peli simpàtica... però com que tothom la ven com una maleïda obra mestra t'esperes que sigui un Blade Runner i acaba resultant un Regreso al Futuro III!

La-Ruina ha dit...

Bueno, a mi me parece una peli cojonudísima. No es una obra maestra, pero momentos magistrales tiene.

Judith Vives ha dit...

Donnie Darko és un peliculon i que no se'n parli més.

Anònim ha dit...

Doncs a mi em va agradar molt. Impagable el paper del Patrick Swayze o com s'escrigui, i sobretot l'escena final... Per cert, un altre actor jove que trobo que ho fa força be, es en Zack Braff, de la sèrie Scrubs, i de la fa un temps estrenada Garden State (aqui, Algo en común o algo aixi), al mateix temps que protagonista, també guionista i director.