dijous, de setembre 1

39 diesTinc exactament 39 dies per trobar la forma de fer-li entendre al senyor de la foto com m'apassiona la seva pel·lícula. El tindré a només 70 quilòmetres de casa i no crec que una oportunitat com aquesta es pugui deixar passar així com així...

8 comentaris :

Velis ha dit...

I el recurs fàcil de cridar histèrica en plan fan preadolescent?

Judith ha dit...

aquest que dius és un mètode clàssic que dóna molts bons "resultats", però no són aquesta mena de "resultats" els que busco aquest cop.... ;)

La-Ruina-de-la-Familia ha dit...

Pase de prensa y al ataque.

Caz ha dit...

Dona-li records de part meva!

He descobert avui mateix el teu blog i m'ha agradat molt. Oldboy em va sorprendre, però un amic meu em va recomanar Sympathy for Mr Vengeance i em va agradar molt més, suposo que també l'has vist!

Judith ha dit...

Hola Caz, benvingut a l'Espai Isidor! Si, he vist Mister venjeance i també Joint Security Area. Mister Venjeance és molt més austera, i per això sé de molta gent que la prefereix a Oldboy. A mi, però, el to "operístic" d'Oldboy, la seva estètica, el seu protagonita, la mala òstia del final... tot plegat em va enganxar molt. JSA no és tant violenta, també està bé, te la recomano!!!

La-Ruina-de-la-Familia ha dit...

SFMV me parece muchísimo más floja, y no me atrapó, la verdad.

Antoni B. - ToneT- ha dit...

Yo tambien quieroooooooooooo T___________________________T Estoy ansioso de ir a Sitges por verle >____< Ojala pueda hacerme foto o algo

Caz ha dit...

També he vist JSA! em va agradar molt! Merci per la recomanació!

I hauré de fer un segon visionat d'OldBoy, ja que us poseu aixi... ;)