divendres, de setembre 3

Contacte



A laMalla.net avui expliquen aixó....

Els astrònoms, entusiasmats per un senyal de ràdio de l'exterior

Un senyal de ràdio sense explicació, que podria venir d’anys llum de l'espai exterior, ha estat captat a la Terra i ha provocat l'entusiasme de la comunitat científica. Es barallen dues possibilitats: que sigui un contacte d'una civilització extraterrestre o que el senyal hagi estat provocat per un fenomen astronòmic desconegut avui. La revista científica New Scientist en té tots els detalls.

El senyal prové d'algun lloc entre les constel·lacions de Piscis i d'Àries i ha estat captada, tres vegades, per un telescopi de Puerto Rico. La revista, de moment, no s'arrisca a parlar de vida extraterrestre i ho atribueix a un fenomen astronòmic sense explicació o a un defecte del propi telescopi. Un expert de la Universitat britànica de Bath ha indicat, però, que si el senyal "es repeteix quatre, cinc o sis vegades, pot començar a ser emocionant".

Es veu que el senyal ha estat transmès per la principal freqüència de l'univers que és l’hidrogen. Un hidrogen que es dedica a absorbir i transmetre energia i que, segons la comunitat científica, els extraterrestres, en cas d'existir, avisarien de la seva presència mitjançant aquest material.


Emocionant, oi?