diumenge, de novembre 11

Lliçons magistrals



Lliçons magistrals d'independència i ètica periodística, d'humanisme polític, de compromís social, de patriotisme i de cinema. En petites dosis concentrades a Lions for lambs.



2 comentaris :

Anònim ha dit...

a mi em va agradar bastant. Sobretot pel fet de que no és un simple plamfet anti-bush com podria haver estat... Crec que dóna la visió de les dues parts, i per exemple, quan la streep entrevista al Cruise, doncs ell tampoc es queda curt en les respostes.

Quan tornava a casa vaig sentir una parell de noies (pijas) y una li deia a l'altre que era una peli horrible. Que "no passava res". Que la streep i el cruise es pasaven "una hora" entrevistant-se i no "passava res". En fí, crec que ella no "havia entès res".

Judith Vives ha dit...

A mi em va semblar una pel·lícula molt valenta tant pel que diu com per la manera com està feta, avui en dia una peli "comercial" amb estrelles com aquesta basada en pràcticament tres seqüències, dues d'elles dos diàlegs, em sembla d'un revolucionari que tira d'esquena. Personalment em va agradar molt, la Meryl Streep està tremenda, i fins i tot el Tom Cruise que no és sant de la meva devoció trobo que està força bé de neocon, dóna el pego.