dimarts, d’octubre 23

Uns anuncis incòmodes



Com que sembla que no tothom té clar això del canvi climàtic, els que dubteu us podeu mirar aquest anunci que ha rodat Carlos Holemans en el qual s'imagina la vida d'aquí a vint anys. I si no fem res per aturar els efectes del canvi climàtic, ens adverteix aquest anunci, en dues dècades els millors vins del món seran escandinaus, una plaga de meduses causarà estralls a la platja de Carabanchel i la desaparició de la perifèria sota l'aigua farà desplaçar el brot nacionalista al barri madrileny de Lavapiés.

Holemans és un dels publicistes que participa a la campanya genial dels amics de Greenpeace, que juntament amb Digital + han demanat a diversos creatius que imaginin com seran els anuncis d'aquí a vint anys, en un món marcat pel canvi climàtic. Participen en la iniciativa Holemans, Rafa Antón, Alberto Astorga, Ángel Torres i Lucas Paulino, Andrés Martínez, Fabio Mazía, Toni Segarra y Julio Walovits, Julián Zuazo i Antonio Morales.

D'acord, Holemans aborda el tema amb humor. Però l'anunci dels immigrants europeus arribant a les costes africanes ja no fa tanta gràcia...



Podeu veure'n més clicant aquí.