dissabte, d’agost 19

El triomf de Jack Sparrow



Aquest estiu l’atac dels pirates és benvingut, i és que l’esperada seqüela de Piratas del Caribe ha vingut a treure les pantalles cinematogràfiques de l’ensopiment en el que s’han vist sumides des de finals de juny. El nou capítol d’aquesta saga d’aventures marineres que signa el funcional Gore Verbinski es presenta més gran i més espectacular, amb moltes ganes de superar en acció i emoció el seu digne precedent.

I durant molts moments ho aconsegueix. El cofre del hombre muerto és en general una pel·lícula divertida i vibrant, amb llargues escenes d’acció –ideades per promocionar les diferents atraccions dels parcs temàtics Disney i que potser en algun moment es poden fer una mica repetitives- i força acudits a costa del peculiar capità Jack Sparrow. Johnny Depp torna a donar en el clau amb aquest personatge que l’ha consolidat internacionalment com una gran estrella del cinema "mainstream". El pirata inspirat en Keith Richards –segons ha confessat Depp- es converteix definitivament en l’ànima de la sèrie, relegant a un segon terme els personatges atractius físicament però més insípids argumentalment d’Orlando Bloom i Keira Nightley.

En aquest segon episodi, l’argument torna a apostar per la vessant fantàstica i presenta uns dolents d’inspiració mitològica. Destaca la caracterització dels pirates amb aspecte de pop, sèpia i altres animals marins, així com els efectes especials que els fan versemblants. El film inclou continues referències a l’episodi anterior, que els fans sabran apreciar, i prepara l’espectador amb un final en crescendo pel que serà el darrer capítol de la saga.

PD: no us perdeu l'aparició de Truman Capote a Washington Square!!!!

Technorati Tags: