dimecres, de febrer 22

Larry for Laurenca (post per a majors de 18 anys)



Fa uns dies que sento un rumor que assegura que un dels germans Wachowski, responsables de Matrix i V de Vendetta, s'ha convertit en "germana" Wachowski, per dir-ho d'alguna manera: que s'ha convertit en dona, en resum. "Una forma de promocionar una pel·lícula com qualsevol altra, ja se sap com està això del cinema avui en dia, són tots uns degenerats", vaig pensar jo, tenint en compte que han presentant V de Vendetta a Berlin i que, com potser alguns sabreu, els germanets en qüestió van del pal "som misteriosos i inaccessibles, no concedim entrevistes ni ens fem fotos, som els Salinger del cinema".

Però resulta que no, que no és un rumor, que el tal Larry Wachowski és el protagonista d'una història molt xunga de sadomasoquisme, travestisme i transexualitat que l'ha portat a convertir-se en Laurenca (sic) Wachowski. No us explicaré jo la història perquè està plena de detalls morbosos, però si que us avanço que hi apareixen altres personatges curiosos com la dominatrix Ilsa Strix (que una vegada li va clavar 300 agulletes al penis de no se qui) i el seu ex marit, un transexual que es diu Blank Angel, que fa pelis porno i que és conegut popularment (això diuen) amb el sobrenom "del tio que té cony".

La resta de la història l'explica Peter Wilkinson en un reportatge a la revista Rolling Stone i aquí en trobareu un resum en castellà. Jo la veritat és que no se què pensar de tot plegat, ni si creure-m'ho del tot, però se m'acudeixen mil noves i hilarants interpretacions de la trilogia de Matrix, per no parlar de la urgència (vale, el morbo) que m'ha entrat per veure V de Vendetta. Per cert, que l'altre germà Wachowski, Andy, em sembla que és més correntet...

2 comentaris :

Anònim ha dit...

Bé... doncs un altre personatge més a afegir a la ja dilatada llista de transexualidad en el món del cinema, Walter/Wendy Carlos va ser el precursor i les dolentes llengües diuen que Michael Cimino s'està practicant una operació de canvi de sexe (no és broma).

Per cert em sembla que “V. For Vendetta”, amb tot l'assumpte dels atemptats de Londres, ha quedat més retallada que la entrecama de Larry Wachowski. Crec que no aniré al cinema a veure-la, li tinc una especial reverència al còmic de Moore i no vull patir veient com ho destrossen.

Judith Vives ha dit...

Si, però del músic del Kubrik no sé si amaga tants detalls escabrossos com lo del Wachowski, que ha començat rollo Ed Wood i acabarà qui sap com... Lo del Cimino si que no ho sabia, però ja investigaré... No sé que està passant a Hollywood! Per cert, que aquesta setmana s'estrena Transamerica, ara que veig que el tema està tan de moda serà questió d'anar-la a veure. La de V de Vendetta la deixaven bé les crítiques de Berlin, però no saps mai...