Sobre mi


Em dic Judith Vives, soc comunicadora i periodista col·legiada amb una llarga experiència en l'àmbit de la informació de proximitat, la creació de continguts i la comunicació. Actualment treballo com a consultora de comunicació freelance i ofereixo serveis de creació de continguts, redacció creativa i gestió de xarxes socials. Entre moltes altres coses!!!

M'interessa moltíssim la comunicació 2.0 i els nous formats informatius que ofereix la xarxa social, en la qual participo activament, ja sigui des de la gestió de diferents perfils a Internet, com en altres iniciatives 2.0. Tinc formació com a community manager i de màrqueting 2.0, i una curiositat infinita sobre la forma com ens comuniquem i compartim informació i experiències per canals digitals.

Tinc una especial predilecció pels temes culturals i, especialment, el cinema, la meva gran passió. Escric crítica en diversos mitjans i he col·laborat en l'organizació de la Mostra de Cinema de Mataró i de diversos cinefòrums al Maresme. Fa dos anys vaig posar en marxa, juntament amb en Jesús Gonzàlez, l'associació Hotel Elèctric, que impulsa projectes de cinema i àudiovisual de proximitat. A més, sóc membre de l'Associació de Crítics i Escriptors Cinematogràfics de Catalunya (ACECC).

Des del 2003 escric el meu propi weblog, Espai Isidor, sobre cinema, cultura i comunicació. També dinamitzo la tertúlia literària a twitter Llegim i Piulem (@llegimipiulem) i la plataforma 2.0 #cinemacatala.

He fet cursos de ciències polítiques, història de l'art i estudis d'àsia oriental.També de francès, alemany i xinès.

Per altra banda, la creixent afició per la cultura handmade i les labors creatives m'ha portat a crear un blog especialitzat, a fer tallers de ganxet i trapillo i a crear el grup llanaire Iluro Craft.

Pots consultar el meu currículum detallat a Linkedin.

O si ho preferiu, em podeu enviar un mail a juvives@gmail.com